Sektion

 • Programrum Förskollärarprogram ht2020

  Välkommen till ditt programrum som kommer att vara tillgängligt under hela din utbildning. Programrummet kommer att fyllas på med information under studiernas gång så gör gärna till en vana att titta in med jämna mellanrum. 

  Rummet består av flera sektioner. Under Allmän information hittar du information som gäller alla studenter, såsom kontaktuppgifter till kansliet för lärarutbildning och namn på kursansvariga lärare. I Inför studierna finns korta filmer som ger dig lite tips som du kan titta på som förberedelse för studiestart i höst. 

  Information som rör ditt program, bland annat Välkomstbrev och programintroduktion hittar du under sektionen med programnamnet som rubrik.

  I sektionen Studentinflytande hittar du information från din studentrepresentant i programrådet för förskollärarexamen och kan se resultat från tidigare programutvärderingar.

  Programintroduktion

  Förskollärarprogrammet för pedagogiskt verksamma i förskolan (LGFOP) startar den 10 augusti och Förskollärarprogrammet heltid (LGFOR) startar 31 augusti. Programintroduktion för båda programmen sker i detta programrum. De filmer och annan information som utgör introduktionen läggs ut den 7 augusti i respektive programs sektion. 

  Glöm inte att inför terminsstart skaffa dig ett studentkonto. LGFOR-student kan tidigast skaffa studentkonto 8 augusti. LGFOP-student kan skaffa den redan nu. Du behöver ett studentkonto för att kunna logga in på Lnu.se/student. På sidan kan du sedan registrera dig, komma åt kursmaterial, få tillgång till din e-post och övriga IT-tjänster. Registrering till kurs öppnar en vecka innan kursstart.   • Öppna allaFäll ihop alla