Elektroteknik, högskoleingenjör 180 hp

Välkommen!

Informationen på denna sida vänder sig till dig som blivit antagen till Högskoleingenjör, Elektroteknik (180 hp) på Fakulteten för Teknik vid Linnéuniversitetet. Ett program som kommer att ge dig en utbildning som rustar dig för framtiden och som är mycket eftertraktad på arbetsmarknaden! Med detta brev vill vi hälsa dig varmt välkommen och ge dig lite kort information inför terminsstarten.


Introduktionsmöte
Programstarten hösten 2022 blir på campus.

Alla nya programstudenter på Fakulteten för teknik, som ditt program hör till, välkomnas under en introduktionsvecka. Veckan inleds måndagen den 22 augusti kl 09.30 med informationsmöte. Efter välkomsthälsning och en kort information blir det upprop och programinformation. Det är viktigt att du hör av dig till oss på förhand om du inte kan komma på uppropet! Introduktionsveckan är inte obligatorisk, men vi rekommenderar att du är med. Under veckan ges en kort repetitionskurs i matematik. Terminen startar sedan formellt veckan därpå, måndagen den 29 augusti (vecka 35).

Du hittar all information om introduktionsveckan härhttps://mymoodle.lnu.se/mod/page/view.php?id=3050654

Länk till ditt schema: https://cloud.timeedit.net/lnu/web/schema1/ri1Y7X7QQ3wZ46Qv750Q9565yYY79Z.html

Skaffa studentkonto och registrera dig
Du behöver ditt student-konto för att kunna registrera dig. På Lnu.se/nystudent finns information om hur du gör. Registrering krävs för att du ska kunna påbörja den utbildning som du har blivit antagen till.

Litteratur

Under första läsperioden ska du läsa kurserna 1MA131, Grundläggande matematik för ingenjörer och 1DV501, Inledande programmering

Information om de inledande matematikstudierna på högskoleingenjörsprogrammen finns att läsa på https://mymoodle.lnu.se/course/view.php?id=41324.

Kurslitteraturlistan hittar du i kurs-/ och utbildningsplanen som finns här: Kurs- och utbildningsplaner Skriv in kurskod eller kursnamn i sökfältet för att få fram aktuell kursplan. Om det finns flera versioner ska du välja den senaste versionen.


Förhinder
Är du förhindrad att delta vid introduktionstillfället skicka ett mail till undertecknad.


Mer information
Har du frågor så hör av dig till programansvarig via e-post (helst) eller telefon:
Pieternella (Ellie) Cijvat, ellie.cijvat@lnu.se, 0470-70 8642

Linnéuniversitetets växel: 0772-28 80 00

Med vänlig hälsning,
Ellie Cijvat

Senast ändrad: tisdag, 23 augusti 2022, 15:08